På teatern

Shoo Bre! Jag är på teatern nu. Mina roller är doktor och fjortiz- berättare! Så jag är inne me så ofta, eller mellan varje scen så nu sitter jag en bit bort och äter på ett äpple! ( energi påfyllning)

Nu är det strax min scen så måste dra!

//Michelle



Kommentarer
Jana

Hejsan ! Kära bloggare !

Nu har jag kommit hem till Huddinge - torsdag kl 18.00.Har varit utan datorer o. s. v.typ i en vecka. Hemskt !!! Din pappa har kanske berättat vilket elände har väntat oss här på Milsten när deda har kommit hem från Karlovy Vary igår han har flugig en dan före mig.

I stormen på lördag natt har trädet vid brevlådan fallit när över hela vägen så att bilarna kunde inte passera. Undrar vad alla grannar i vår gatan tänkte att ingen inte ens vi gjorde nånting ! Till slut har Amandas pappa lekt detektiv och hittat på nån sett mammas mobil och ringde er till Tyskland.

Så nu ligger här massor av grenar m.m. och flera blir det. Vi har i alla fall nånting att göra och det är bråtom eftersom på torsdag åker vi på 12 dagars kryssning.

Det var svårt att hitta vårt nånstans kan jag skriva kommentar

babi

2012-04-19 @ 20:07:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Michelle Och Hanna Rules

Hejsan! Denna blogg handlar om två helgrymma tjejer på 11 år. Vi skriver en blogg om livet och så <33 Hope u like it! //michelle och hanna

RSS 2.0